CAMINADA DEL MES

Diumenge 7 d'Octubre de 2.007

Delta del Ebre

14 Km.

Desplaçament en autobús.

ITINERARI:

- SANT CARLES DE LA RÀPITA: PUJADA A LA SERRA DEL MONTSIÀ (LA FORADADA-618 m) des d'on es pot disfrutar d'àmplies vistes panoràmiques del Delta.

- POBLE NOU DEL DELTA, visita entorn Casa de Fusta (antic refugi de caçadors, museu ornitològic i Centre d'informació en l'actualitat) en la Llacuna de l'Encanyisada, Llacuna de la Tancada (observació d'aus).

- SANT JAUME d'ENVEJA (des d'on creuarem l'Ebre amb transbordador per a arribar al Deltebre)

- DELTEBRE, visita entorn Centre d'Informació del Parc i Ecomuseu, vistes sobre l'illa fluvial de Gràcia i el riu Ebre.

- RIUMAR, desembocadura del Riu Ebre, panoràmica sobre l'Illa de Buda, i possibilitat (opcional i segons disponibilitat horària) d'una excursió en barca fins a la desembocadura (45 minuts aproximadament).

OBSERVACIONS: En la zona de la Casa de Fusta (Deltebre) i en la del Centre d'Informació del Parc (Deltebre) hi ha àrees recreatives on es pot dinar, així com bars i restaurants. (Segons la disponibilitat horària el dinar es realitzarà en un dels dos pobles).

AVÍS: Tots els participants en les caminades ho fan de forma lliure i individual, sent responsables de la seua pròpia seguretat personal i de totes les conseqüències que els seus actes impliquen, sense responsabilitzar en cap cas a Anant Anant caminades o a l'organització de cada caminada.