Bejís: Barranc del Resinero

El recorregut pel barranc del Resiner l'iniciem en la casa forestal abandonada que es troba passada la font de "Los Cloticos". Seguim la pista fins a trobar la confluència d’este barranc amb el Palància i sense creuar el llit podem veure que en l’altra vora la pista que inicia el seu ascens per l’esquerra (veiem un pal indicatiu del naixement de Palància i del barranc del Resiner).

Agafem una senda que remunta el barranc per la seua vora dreta i que ens fa creuar el curs de l’aigua diverses vegades, sent a vegades difícil el seu seguiment. Arriba un moment en què ens trobem en una clara senda que remunta el barranc pel seu marge esquerre, esta senda ens porta fins a la pista forestal que, després de l’aperitiu del tram final del barranc, ens ofereix una espectacular vista de la Penya Elvira.

Seguim per la pista fins al seu final i tornem a aparèixer en el llit del barranc. El seguim no sense haver de passar algun tram conflictiu en què és aconsellable entrar en l’aigua per a evitar esvarons. Més avant creuem un xicotet rierol que arriba per la nostra esquerra i al poc caminem pel llit sec que no obstant això més amunt el tornem a trobar amb aigua.

Eixim per la zona dels Talls, on una feta de pedres assenyala una senda que remunta el barranc pel marge dret del mateix. La senda puja fins a la pista forestal arribant a l'inici de la senda dels Talls que puja en direcció al Peñaescabia, optem per tornar per la pista fins a la desviació del tallafocs que baixa a la casa forestal.

Tornar a la pàgina del mes