CAMINADA DEL MES

Dissabte 23 i Diumenge 24 d'Octubre de 2.010

Vallanca - Ademús - 6,38 Km.

Tormon - El Cuervo - 9 Km.

El dissabte (23 d’octubre) l’autobús ens deixarà a Vallanca, on començarem la caminada que ens portarà fins Ademús, dinarem segurament a Ademús, pots agafar el menjar o bé dinar en un bar o restaurant a Ademús, visitarem el poble i per la vesprada tornarem a agafar l’autobús que ens portarà a sopar  i a dormir l’hotel a Salvacañete.

El diumenge (24 d’octubre), després de desdejunar eixirem amb autobús de Salvacañete i arribem a El Cuervo on començarem la caminada del dia que ens portarà a Tormón, en acabar en Tormón ens esperarà l’autobús que ens portarà de tornada a Salvacañete on dinarem, i en acabar realitzarem la tornada a Castelló.

En el preu del cap de setmana, tenim inclòs, el desplaçament en l’autobús, el sopar del dissabte i el desdejuni i el menjar del diumenge.

Com creuarem el riu és indispensable portar sabates d’aigua.

AVÍS: Tots els participants en les caminades ho fan de forma lliure i individual, sent responsables de la seua pròpia seguretat personal i de totes les conseqüències que els seus actes impliquen, sense responsabilitzar en cap cas a Anant Anant caminades o a l'organització de cada caminada.