Lludient - Lludient (per dins del Riu Villahermosa) - Pou Negre - Lludient - 10 Km.

S’ix de Lludient baixant al Riu Villahermosa, al costat del Restaurant Solsona, l’eixida des del restaurant es farà aproximadament a les 9:15 hores) . En arribar al Riu Villahermosa ens fiquem dins, i anem en direcció a La Giraba, fins a arribar a una presa (3 Km. aproximament). Tardarem unes dues hores aproximadament.  En arribar a la presa eixirem del riu per a pujar a la carretera i tornar cap a Lludient. Aproximadament uns 15 minuts. Com podeu veure la diferència d’anar o no per dins del riu és notable. En arribar al poble els que vullguen poden continuar per davall del Pont Vell, per a agafar una pista que ens portarà al Pou Negre, i tornarem a Lludient per la mateixa pista.

IMPRESCINDIBLE: Sabatilles d’aigua (no xancletes ni sandàlies). Bastó i Banyador, ens podem mullar fins al melic o mes...

 RECOMANABLE: Una motxilla que es puga mullar (no amb carcassa metàl·lica). Bossa estanca o semblant per a introduir tot allò que es puga espatllar si es mulla. Roba i sabatilles (sandàlies) de recanvi per a la tornada. És convenient portar calcetins pel riu.

I evidentment moltes ganes de passar una bona estona (una aventureta per a poder contar), i si esvares i et mulles ... mes fresc aniràs.