CAMINADA DEL MES

EN MEMÒRIA DE ENRIQUE CARRERAS

Diumenge 10 de gener de 2.016

Benicàssim - Serra d'Orpesa - Via Verda - Benicàssim

14,6 Km.

Ruta circular que comença en el Voramar (Benicàssim), continuem cap a l’interior, creuant la A-7 i la N-340, en direcció a la Serra d’Orpesa. Tornem cap al mar, al què arribem en el Port Esportiu d’Orpesa, en el que iniciem el camí de tornada al punt d’eixida, caminant entre el mar i la Via Verda, per a arribar novament al Voramar.

Lloc d'eixida: Aparcament darrere del Voramar, creuant per baix l'antiga via del tren.

 Desplaçament: Categoria 1  

Podeu vore la foto de la caminada, apareguda en la edició del 14 de gener en el periòdic "Mediterráneo" fent clic ací

AVÍS: Es necessari la inscripció prèvia per a poder participar en les caminades. No serà necessari efectuar la inscripció als caminants que disposen de la Llicència en vigor de la FEDME o de l'abonament d'AAc. Els que no complisquen alguna dels dues premisses NO PODRAN PARTICIPAR EN LES CAMINADES. (Pots vore la nota amb les Condicions de les caminades)