CAMINADA DEL MES

Diumenge 6 de novembre de 2.016

Portell de Morella -  Rambla Sellumbres - Toll d'En Drac - Mirador Ferradura

19 Km.

Dinaren en el transcurs de la caminada, no ho oblides

Pots vore fotos del recorregut fent clic ací

Es tracta del PR-CV-408 que, excepció feta d'alguns trams millorables, està prou ben marcat. Hem fet dos extensions imprescindibles: a gaudir del racó del Toll d'en Drac, on, degut a la seua bellesa, se t'obliden totes les dificultats per a arribar-hi, i per a meravellar-nos de la increïble vista de la revolta o "ferradura" que fa la rambla. Recomanable fer-la a la tardor per l'espectacular impacte cromàtic del canvi de color de les fulles dels xops i els orons...

Ruta del Centre Excursionista de Benicàssim

Ruta circular - Desnivell acumulat pujant 613 m. - Altitud màxima 1185 m. Desnivell acumulat baixant 613 - Altitud mínima 848 m- - coordenades 1840

Dificultat tècnica: moderat

 

 Desplaçament en bus  

 

AVÍS: Tots els participants en les caminades ho fan de forma lliure i individual, sent responsables de la seua pròpia seguretat personal i de totes les conseqüències que els seus actes impliquen, sense responsabilitzar en cap cas a Anant Anant caminades o a l'organització de cada caminada.