CAMINADA DEL MES

Diumenge 16 DICIEMBRE 2018

FUENTES DE AYODAR-BARRANC DE LA BALSA- TORRALBA DEL PINAR-BARRANC DE LA MASADA

POZO NEGRO -FUENTES DE AYODAR

DISTANCIA15 Km     .DESNIVEL 525 MTS

Ruta circular que comença en-FUENTES DE AYODAR- SUBIREMOS POR EL BARRANC DE LA BALSA- LLEGAREMOS A TORRALBA DEL PINAR- BAJAREMOS POR EL BARRANC DE LA MASADA  Y PASAREMOS POR EL POZO NEGRO Y VLVEREMOS A FUENTES

AQUI PUEDES VER FOTOS DE LA MARCHA

Dificultat tècnica: Moderat

pla.html

 Desplaçament: Categoria 1  

 

AVÍS: Es necessari la inscripció prèvia per a poder participar en les caminades. No serà necessari efectuar la inscripció als caminants que disposen de la Llicència en vigor de la FEDME o de l'abonament d'AAc. Els que no complisquen alguna dels dues premisses NO PODRAN PARTICIPAR EN LES CAMINADES. (Pots vore la nota amb les Condicions de les caminades)

de