CAMINADA DEL MES

Diumenge 04 de febrer de 2.018

FUENTES DE AYODAR-BRRCO DE LA BALSA- TORRALBA DEL PINAR-BARRCO DEL SABINAR-POZO NEGRO-FTES AYODAR

DISTANCIA15 Km     .DESNIVEL 556 MTS

Ruta circular que comença en FUENTES DE AYODAR -PASANDO POR EL BARRANC DE LA BALSA SE LLEGA A TORRALBA DEL PINAR, POR LA ERMITA DE SANTA BARBARA NOS ADENTAMOS EN EL BARRANC DEL SABINAR LLEGAMOS AL POZO NEGRO Y VUELTA A FTES DE AYODAR

 

Dificultat tècnica: Moderat

 

 Desplaçament: Categoria 2  

 

AVÍS: Es necessari la inscripció prèvia per a poder participar en les caminades. No serà necessari efectuar la inscripció als caminants que disposen de la Llicència en vigor de la FEDME o de l'abonament d'AAc. Els que no complisquen alguna dels dues premisses NO PODRAN PARTICIPAR EN LES CAMINADES. (Pots vore la nota amb les Condicions de les caminades)

de