CAMINADA DEL MES

RECORREGUT

PLA

PERFIL

GOOGLE EARTH

TRACK GPS

FOTO

ÀLBUM

Diumenge 26 de maig de 2.019

VISTABELLA: VOLTA CIRCULAR AL PIC DEL PENYAGOLOSA

Salimos de San Juan De Peñagolosa. Subiremos por el barranc de la Pegunta, seguiremos por Barranc del Forn al Corralico, de alli por la font Trova nos llevara la senda a la Cova del Sastre, iniciamos la circular al pico .con preciosas vistas sobre las fajas de Peñagolosa al llgar a la fte del Paso tenemos una fuerte subida hasta la Nevera del Penyagolosa: ya con mas calma llegaremos al Mas de La Cambreta ,bajaremos a la Font de la Cambreta y por la Lloma del Conill descenderemos hasta San Juan de Peñagolosa

Ruta circular - Dificultat:  Moderada

Distancia 14 km   Desnivell: +700 m.

PARA VER PLANO y PERFIL CLIKA EN PESTAÑA TRACK GPS

 Desplaçament en bus: Sense Categoria

AQUI PUEDES VER IMAGENES DE LA MARCHA

AVÍS: Es necessari la inscripció prèvia per a poder participar en les caminades. Es necessari efectuar la inscripció a tots els caminants. Els que no complisquen alguna dels dues premisses NO PODRAN PARTICIPAR EN LES CAMINADES. (Pots vore la nota amb les Condicions de les caminades)