RENOVACIÓ O ALTA ASSEGURANÇA ANY 2.023
 
Per anar al formulari fes clic ací.
 
Per a participar a les caminades de Anant Anant és imprescindible estar assegurat individualment per a qualsevol accident que puga ocórrer. Com ja hem fet altres anys, per a les persones que vulguen participar en les caminades de l'associació i no siguen posseïdores de la targeta federativa FEDME, AAc els ofereix l'assegurança anual, amb un cost de 20 €. Trobareu a la web www.anantanant.es el formulari per sol.licitar-la.
 
Quan rebem la vostra sol.licitud, us enviarem un correu de resposta indicant-vos el compte bancari on heu de fer efectiu, per transferència, el pagament dels 20€ de la quota anual d'assegurança per a 2023. També us indicarem el telèfon on fer el pagament per Bizum.
 

L'assegurança anual d'AAC en 2023 cobrirá les caminades de l'associació des de gener fins desembre de 2023, incloses també les eixides patrimonials que es fan conjuntament amb el Centre Excursioniste de Castelló i altres associacions.

 
Ja sabeu que, per a aquelles persones que no tinguen targeta federativa ni l'assegurança anual d'AAC i vulguen participar en les caminades,  l'assegurança per a eixe día té un cost de 5 euros per cada caminada ó 3 euros si es tracta d'una eixida patrimonial.
D'altra banda, aquells socis que tinguen la targeta federativa autonòmica i vulguen fer eixides particulars a llocs d'Espanya on no els cobreix l'assegurança federativa, si ho comuniquen amb suficient antelació (4 ó 5 dies) els podríem assegurar per a eixes eixides al preu de 3 € per persona i dia. El mateix per a aquells socis que tinguen l'assegurança anual d'AAc
 
AVÍS: Es necessari la inscripció prèvia per a poder participar a les caminades. En càs contrari NO ES PODRA PARTICIPAR
 
Tornar
 
 
Obra subjecta a una Llicència de Creative Commons - Anant Anant caminades, 2.000-2.023 - Castelló - v8.1